Colette,

Ik heb Martin ervaren als een integere en prettige coach. Zijn aanpak is doeltreffend, scherp, vraagt door en geeft richting. Een coach die je op een heldere en concrete manier laat nadenken over de doelen die je wilt bereiken. In een aangename sfeer leverde dit mij in korte tijd de handvatten en helderheid die ik nodig had.

Martin heeft passie voor coachen!!

 

Elsa

En dan opeens zet je gewoon de stap. Na tig keren op de site te hebben gekeken en gelezen van Martin, dacht ik vanmorgen

Nu moet ik bellen. Ik weet het zelf niet meer. Niet dat ik wanhopig ben maar wel klaar met een stukje lijden.

Ik belde vrij vroeg nog stiekem hopend op een antwoordapparaat… want inspreken is weer wat minder eng. Maar nee Martin nam meteen op

En toen ik vroeg komt het wel gelegen… was zijn antwoord positief. En dat heb ik geweten… drie kwartier werd er naar me geluisterd.

Maar vooral mocht ik luisteren. Martin is ervaringsdeskundige en dat proef ik door alles heen. Sommige dingen leer je niet uit boeken,

Maar moet je eerst zelf doorheen, wil je een ander kunnen helpen en handvatten kunnen geven.

Erkenning en Herkenning zijn de juiste woorden. Wat ik zelf erg belangrijk vind is iemand zijn stem. En dat voelde ook goed. Dus ik kon goed

Mijn aandacht erbij houden… en met wat hele simpele tips (tenminste dat lijkt zo) kan ik voor de komende tijd oefenen en aan de slag.

Maar het belangrijkste is veiligheid. Geen stappen van

Je vragen waardoor je juist meer in de war raakt of zoals in mijn geval gaat dissociëren.

Dus nu na een fijn gesprek, voel ik een stukje opluchting. Stap 1 is gezet. En ik ga met de komende drie handvatten aan de slag.

 

Mijn eerste handreiking die ik kreeg…Mild zijn voor mezelf, leren houden van mijn lichaam… Klinkt zo simpel maar nee dat is het niet.

En misschien denk je wel nou daar kan ik niets mee… dan daag ik je uit om ook eens contact op te nemen met Martin.

Die kan je precies uitleggen wat de gedachte is achter deze handreiking.

 

 

Perry

Martin is een fijne man die goed naar je luistert en weet waar de “pijnpunten” liggen. Is sterk gericht op de persoon om deze te helpen met zijn “probleem” door te zoeken naar oplossingen waarbij het vertrouwen van zijn cliënt voorop staat. Er zit een enorme diepgang in zijn gesprekken en weet de cliënt zijn “pijnpunten”op juiste manier te raken en op te lossen.

 

Martina

Martina heeft me gevonden via facebook. Middels de facebook chat heb ik haar een aantal keren geholpen.

Graag zou ik mijn ervaring willen delen. Toevallig kwam ik Martin zijn site terecht. Ik had last van ptss klachten en was heel angstig door hele heftige negatieve emoties die ik niet kon plaatsen en waardoor ik niet goed kon functioneren in mijn dagelijks leven. Ik was in behandeling bij de psycholoog maar er ontbrak altijd iets waardoor ik me heel opgelaten voelde en ook best wanhopig. Totdat ik met Martin in contact kwam. Het voelde juist goed. Ik kon mijn pijn delen en voelde me niet meer onbegrepen en alleen omdat hij mijn pijn en gevoelens herkende en ik kreeg gelijk het gevoel en wist dat hij weet wat ik bedoel en hoe het allemaal voor mij voelt omdat hij ervaringsdeskundige is. Mijn psycholoog was een “boekenmens” en dat voel je. Martin nam de tijd voor mij elke keer als ik hem nodig had. Hij behandelde mij als persoon en niet als patient. Hij gaf antwoord op al mijn vragen en had altijd geduld. Ik voelde me erkend en mijn zelfvertrouwen groeide. Hij vertelde me elke keer wat ik moest doen om van een bepaalde klacht af te komen. Hij gaf me gereedschap om aan mijn probleem te kunnen werken. Met zijn advies kon ik veel mee. Mijn klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Elke keer was ik zo blij en dankbaar. Het was wel zwaar omdat er veel moed voor nodig was om naar je gevoel te gaan, maar ik gaf niet op en binnen paar minuten kon ik het negatieve gevoel ontladen en kwam ik tot de kern van mijn probleem waardoor ik mijzelf beter kon begrijpen. Wat een verademing! Dat zijn dingen die ik nooit van mijn psycholoog heb gehoord en dit werkt echt en snel. Ik ben Martin heel dankbaar voor alles wat ie voor mij heeft gedaan en de manier waarop! Hij heeft mij het licht weer laten zien zodat ik opnieuw de vreugde kon ervaren en van het leven kan genieten. Ik draag geen bagage meer uit mijn verleden en voel me verlost. God bless you Martin!

 

Janneke

na ons telefoon gesprek ben ik eens op gaan letten hoe vaak ik mij zelf af wijs in wat ik voel…. dat is dus heel vaak…je hebt mij iets aangereikt waar ik wat mee kan …dank je daar voor …ik vond het ook bijzonder prettig om met jou te praten …..je spreekt mijn taal ….daar mee wil ik zeggen ….dat ik mijn gevoel niet oneindig uit hoef te leggen en dat is heel fijn …ook heb je mij verteld dat ik niet geleerd heb om mij zelf te troosten….dat is ook waar….en hoe ik dat moest doen heb je mij ook uit gelegd….het is mij duidelijk geworden dat het niet zit in een wekelijks bosje bloemen voor mij zelf te kopen ….door een gesprek van een uur met jou en ook nog uit liefde voor de mens die jij geeft ben ik mij al veel meer bewust geworden en voel ik mij ook minder schuldig en meer gezien ….dat ik er ook mag wezen ….dat ik ook belangrijk ben …en dat mijn gevoelens niet raar zijn  dat er oorzaken aan ten gronde zijn waar dit allemaal weg komt.

ik ben heel erg blij dat ik in contact met je ben gekomen

 

Yvonne

Op een onverwachts moment, bij de dierenarts, werd er een oud trauma bij mij aangeraakt. Een trauma die ik opliep toen ik 4 jaar was. Ik was toen ernstig aangereden door een auto.

Jaren lang was ik daarvoor weggelopen. De tijd om daar iets aan te doen, was er niet.

Nu besloot ik dat de grens was bereikt en ik iets aan dat trauma wilde doen. Na even googelen kwam ik op de site van Martin uit. Ik kreeg er direct een goed gevoel bij en had er 5 kwartier voor over om naar Roosendaal te rijden.

Ik kreeg een zeer warm ontvangst en de 2 uur durende sessie heeft Martin me zeer integer, warm en betrokken begeleid. Hij gaf me meer dan ik vroeg en gaf me wat ik nodig had.

Martin thanks daarvoor!

 

Anita

Reactie op een half uur durende skype gesprek ter kennismaking:

Martin luistert empathisch, onderzoekt samen met de klant waar denkfouten gemaakt worden en voegt dan vanuit zijn ervaring op het spirituele pad nieuwe elementen toe om positiever naar het leven en de situatie te kijken.

Wat mij speciaal is bijgebleven is om wat er ook gebeurt mezelf nooit af te wijzen.

 

Karen

Ik was al even bezig hoe ik iemand kon vinden die mij echt begreep en mij kon helpen, toen ik de website vond van Martin. Ik was verbaast wat daar allemaal stond, maar ook zag ik deze website onderwerpen die ik nog niet zo goed beschreven zag.

Mijn interesse was gewekt en ik heb dan ook gelijk een lange mail gestuurd naar Martin.

Ik was verrast door het snelle antwoord, maar ook hoe Martin zo treffend kon beschrijven waar mijn eventuele problemen lagen. Ik was wel wat geschokt maar ook blij dat er hier iemand was die mij, via de mail, kon helpen.

Martin weet via de mail en inmiddels ook via persoonlijk contact heel duidelijk te vertellen hoe het een en ander in elkaar zit. Dit doet hij op een rustige manier, hij geeft je de tijd om na te denken, maar via vragen weet hij mij te vertellen waar ik aan kan werken, waar de pijn en verdriet vandaan komen. Eerst voelde ik mij wel wat gespannen maar dat gevoel verdween snel.

Nu nog werken aan mijn gevoel en ook daar geeft hij je de tijd voor. Niks haasten, geduld hebben. Ik ben blij dat ik Martin heb leren kennen en dat ik aangereikt krijg hoe ik met mijn eventuele overtuigingen leer om gaan en ook hoe ik leer om meer te leren genieten en dingen los te laten.

Bedankt Martin tot nu toe!

 

Sandra

Tijdens een opmerking in Facebook wist Martin mij te raken. Vervolgens heb ik twee coachingsgesprekken gehad bij Martin waarbij hij me leerde omgaan met nare gevoel en emoties. Inmiddels weet ik wat ik kan doen als ik me down of depressief voel. Ik weet nu wat angsten zijn en heb mezelf geleerd te troosten. De gesprekken hebben me positief verandert.

 

Hacer

Naast de coachingsgesprekken met Martin heb ik ook verschillende workshops gevolgd zoals doelen realiseren, omgaan met emoties en gevoelens. Hierdoor heb ik als persoon enorme stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik zie het terug in mijn dagelijkse leven, in omgang met mensen, in de opvoeding van mijn kinderen, omgaan met wat voor situatie dan ook, omgaan met mijn emoties. Mijn vertrouwen in mijzelf en mijn doelen is er nu. Het resultaat is voor onbepaalde tijd. Ik gun dit gevoel aan iedereen. Martin doet dit op een duidelijke, menselijke, warme manier.

 

Maaike

Ik wil graag even wat delen, ik heb vanmiddag een ontzettend fijn telefonisch gesprek gehad met Martin de Werker, dit was voor mij heel verhelderend, en Martin heeft mij zeker op weg geholpen. Martin ik wil je hier nogmaals hartelijk voor bedanken. Ik als beginneling van weten dat ik hsp ben, is het fijn dat er mensen zijn zoals jij Martin die me op weg helpen.

 

Linda 

Vanochtend een telefonisch consult van een half uur ter kennismaking met Martin gehad.

Ik heb contact opgenomen met Martin omdat ik n.a.v. de informatie op zijn website het idee had dat hij mij zou kunnen helpen met bepaalde emotionele problemen.

Het is prettig om een gesprek te hebben met iemand die na een aantal vragen gesteld te hebben (en goed te luisteren), al snel begrijpt wat er bij je speelt. Martin heeft de kennis en het inzicht om al snel tot de kern van het probleem te komen en aansluitend je daar direct mee te kunnen helpen.

Het gesprek van vanochtend heeft me nu al enorm verder geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling.  Martin heeft het talent om je op een  eenvoudige  manier (o.a. met voorbeelden) uit te leggen hoe bepaalde processen omtrent gevoelen en emoties werken.

Dankbaar ben ik voor zijn hulp en complimenten voor zijn goede werk!

 

Tom

Ik was depressief en voelde me een nietsnut. Martin heeft uit mijn depressiviteit gehaald en me goed geholpen. Hij heeft me geleerd te voelen en naar mijn gevoel te luisteren. Dat is best lastig als man. Ik pieker veel minder, ben vaak vrolijk en opgewekt en leef veel meer in het NU.

 

Jeroen 

Allereerst wil ik zeggen dat ik het bijzonder vind dat iemand een gratis telefonisch gesprek aanbied om te kijken naar iemands gevoel. Martin zoekt samen aanknopingspunten waar negatief gevoel vandaan komt en legt uit waarom deze negatieve gevoelens zichzelf versterken en uitgroeien van een emotie tot een gevoel zoals bijvoorbeeld een depressie. Het gesprek vond ik vriendelijk, begrijpend en hij liet me in mijn waarde. Ik ga met wat ik geleerd heb aan de slag en evalueren of ik inderdaad mezelf vaak afwijs en daardoor in een neerwaartse spiraal kom. Nogmaals heel erg bedankt.

 

Saskia

In het begin had ik niet helemaal het gevoel dat je mij precies begreep en daardoor niet goed luisterde naar wat ik bedoelde. Maar in de loop van het gesprek

werd dat beter. Je hebt een aantal dingen gezegd waar ik echt mee uit de voeten kan. Dat was precies wat ik zocht.

Ik had nog even wat handvaten nodig hoe met sommige dingen om te gaan en dat heb je me gegeven.

Mocht ik er niet alleen uitkomen dan bel ik je op voor het maken van een afspraak. Nogmaals dank!!!

 

Iris

Na enkele dagen toch nog even een reactie.
Ik ben heel opgelucht dat het eruit is, ik wist niet dat er zoveel verdriet in mij vast zat…

Verder gaat het echt goed, de gedachten zijn zoveel minder, kom meer voor mijn mening op en ben vrolijker.
Gisteren ook echt een leuk feestje gehad met Koningsdag, was lang geleden!!

Heel erg bedankt voor je tijd, inlevingsvermogen en dat je mij zo goed helpt!!
Nu probeer ik ook weer een baan te vinden, is lastig maar komt vast ook weer goed!

Tot binnenkort!